Information

Allmän viktig information finns att läsa här på hemsidan.  Det finns en särskild, lösenordsskyddad sida med medlemsinformation (se i spalten till vänster). Vet du inte lösenordet kan du få det av förtroendeman eller någon i styrelsen. Varje helgfri måndag är expeditionen på Fbg 51/gaveln öppen mellan 18-19 då boende kan komma med frågor till förtroendeman eller styrelsemedlemmar. Övrig tid kan man ringa och prata in ett meddelande eller maila, så svarar vi så fort vi kan. 

Tel:  073-5353280            Mail: brf.nolered@gmail.com

I alla uppgångar finns en anslagstavla med viktiga telefonnummer, namn och datum för fritidskommitténs aktiviteter och när contairarna kommer. Tillfällig information från styrelsen eller fritidskommittén sätts ibland upp på pelarna i trapphusen. Det är inte tillåtet för boenden att göra reklam för privata tillställningar i trapphusen. 

Ett nyhetsbrev skickas ut till medlemmarna varannan månad, som brev eller mail (rekommenderas för miljöns skull!). Om du som boende/medlem vill ha elektroniska nyhetsbrev, anmäl dig här till höger! 

All viktig information om föreningen finns även i en broschyr som kan hämtas på expeditionen eller laddas ner här:
 

Nyhetsbrev